Marilena Mihalcea - Sunt O Mama Fericita
"Tot ceea ce am scris despre cancer este despre mine si mama. Nu eu sunt cea diagnosticata cu cancer, ci mama. Dar traiesc odata cu ea toate starile si fazele. In acest moment eu sunt doar "la risc" cum mi s-a spus. Nu scriu pentru a obtine mila sau atentie. Dar daca o singura femeie va fi ajutata de ceea ce scriu, pentru mine e de ajuns. De asta postarile de la Oncologie au fost si vor fi publice.
Marilena Mihalcea - Sunt o mama fericita
Buna Andreea,Mi-ar placea sa castig acest aparat deoarece am un baietel de 2 luni si as vrea sa ii ofer de mic mancaruri sanatoase, cu supica ,,ca la mama acasa,, cu fripturica ca sa cresca mare si voinic, cu deserturi sanatoase si preparate in timp record, bucurandu-ma de timpul ramas impreuna cu prichindelul meu.Desi sunt o mamicuta tanara (de doar 20 de ani)stiu ca mai am multe de invatat in domeniul gastronomiei. Acest aparat multifunctional va gati alaturi de mine pentru familia mea oferindu-le tot ce este mai bun.
Buna,nu stiu ce as gati eu cu acest aparat ,dar ,cu siguranta,mama mea ar fi foarte fericita sa gateasca prajituri cu gemul obtinut cu acest aparat,si nu numai. Isi doreste de foarte mult timp unul si nu am reusit,inca, sa-i indeplinim dorinta.
Buna. Am cumparat aceste picaturi pt mama mea, la recomandarea unui prieten. Mama are probleme cu insomniile si alte afectiuni. Nu stiu sa spun 100 % sigur ca aceste picaturi sunt magice sau si-au facut efectul in vreuna din aceste afectiuni, insa o simt pe mama mea mai fericita. De data aceasta, ea isi doreste sa le comandam din nou. De asemenea, tin sa mentionez ca am fost impresionata de livrarea rapida a produsului. Multumesc. 041b061a72